Verstappen eindigt vierde in derde training GP Las Vegas, Russell klokt snelste tijd

Max Verstappen heeft de derde training voor de Grand Prix van Las Vegas op zondag afgesloten met een vierde plaats. De Nederlandse coureur van Red Bull Racing was de snelste in de eerste twee sessies, maar moest in de laatste training de Brit George Russell van Williams laten voorgaan.

Russell klokte in zijn laatste ronde een tijd van 1:31,252 en verwees Verstappen naar de vierde plaats. De Nederlander was 0,146 seconden langzamer dan Russell. Valtteri Bottas van Mercedes werd tweede, gevolgd door zijn teamgenoot Lewis Hamilton.

Verstappen kwam in de derde training niet verder dan een vierde plaats, maar hij had eerder al aangetoond dat hij de snelste was. In de eerste twee sessies was hij de snelste en liet hij zijn concurrenten achter zich.

Het is duidelijk dat Verstappen in staat is om een goede prestatie neer te zetten op het circuit van Las Vegas. Als hij zondag een goede start neemt, kan hij erin slagen om de race te winnen. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat er nog veel kan gebeuren tussen nu en de race. We zullen moeten afwachten hoe de race zich ontvouwt.