Verdelen Arsenal en Spurs de punten in Londense derby, blunder Verbruggen schaadt Brighton niet

Verdelen Arsenal en Spurs de punten in Londense derby, blunder Verbruggen schaadt Brighton niet

De Londense derby tussen Arsenal en Tottenham Hotspur heeft deze week geen winnaar opgeleverd. Na een spannende wedstrijd eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Arsenal begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al vroeg in de wedstrijd een penalty. Alexandre Lacazette benutte de penalty en bracht Arsenal op voorsprong. In de tweede helft kwam Tottenham Hotspur sterk terug in de wedstrijd en kreeg ook een penalty. Harry Kane benutte de penalty en zorgde zo voor de 1-1 eindstand.

De blunder van scheidsrechter Kevin Friend, die een penalty voor Brighton & Hove Albion niet gaf, schaadde de ploeg uit Brighton niet. De ploeg uit Brighton won de wedstrijd met 2-1 van Wolverhampton Wanderers.

Het gelijkspel tussen Arsenal en Tottenham Hotspur betekent dat beide ploegen in de Premier League op dezelfde plek staan. Beide ploegen hebben nu evenveel punten en staan op de zevende plek in de competitie.

Het was een spannende wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur, maar uiteindelijk hebben beide ploegen de punten gedeeld. De blunder van scheidsrechter Kevin Friend schaadde Brighton & Hove Albion niet, want de ploeg uit Brighton won uiteindelijk met 2-1 van Wolverhampton Wanderers.