Verdachte van doodsteken Jimmy Schepers gooide mogelijk moordwapen weg in cel

Verdachte van doodsteken Jimmy Schepers gooide mogelijk moordwapen weg in cel

Afgelopen week heeft de politie een verdachte gearresteerd in verband met de moord op Jimmy Schepers. De verdachte, een man van 30 jaar oud, is opgepakt op basis van getuigenverklaringen. Volgens de politie heeft de verdachte mogelijk het moordwapen weggegooid in zijn cel.

De politie heeft de verdachte ondervraagd en hij heeft bekend dat hij betrokken was bij de moord op Jimmy Schepers. Volgens de verdachte had hij een mes bij zich toen hij Jimmy aanviel. De politie heeft de cel van de verdachte doorzocht, maar het mes is niet gevonden.

De politie denkt dat de verdachte het mes weggegooid heeft in zijn cel. Ze hebben de cel grondig doorzocht, maar het mes is nog steeds niet gevonden. De politie is nu op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over de verdachte en de moord op Jimmy Schepers.

Het onderzoek naar de moord op Jimmy Schepers is nog steeds gaande. De politie hoopt dat ze meer informatie kunnen vinden over de verdachte en de moord. Als iemand informatie heeft over deze zaak, wordt hij of zij verzocht contact op te nemen met de politie.