Verdachte van dodelijke steekpartij in Nijmegen aangehouden

Verdachte van dodelijke steekpartij in Nijmegen aangehouden

Afgelopen donderdag is een verdachte aangehouden voor een dodelijke steekpartij in Nijmegen. De politie kreeg een melding van een incident op de Korte Nieuwstraat, waar twee mannen betrokken waren bij een vechtpartij. Een van de mannen raakte hierbij ernstig gewond en is later overleden aan zijn verwondingen.

De politie heeft direct na het incident een onderzoek gestart en de verdachte aangehouden. De verdachte is een man van 25 jaar oud uit Nijmegen. Hij is in verzekering gesteld en wordt verhoord door de politie.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de toedracht van het incident. Er wordt vermoed dat de twee mannen elkaar kenden, maar er is nog geen bevestiging van.

De familie van het slachtoffer is in shock en verdrietig over het tragische verlies. Ze hebben gevraagd om privacy tijdens deze moeilijke tijd.

Het onderzoek naar de dodelijke steekpartij in Nijmegen is nog in volle gang. De politie hoopt meer informatie te krijgen over de toedracht van het incident en de verdachte te kunnen vervolgen.