Verdachte Rotterdamse schutter aangeklaagd voor drie moorden en brandstichting

Verdachte Rotterdamse schutter aangeklaagd voor drie moorden en brandstichting

De Rotterdamse politie heeft een verdachte aangeklaagd voor drie moorden en brandstichting. De verdachte, een man van 25 jaar oud, werd gearresteerd na een onderzoek dat meerdere maanden duurde.

De verdachte wordt ervan verdacht verantwoordelijk te zijn voor de moorden op twee jonge mannen in Rotterdam in januari en februari van dit jaar. De twee slachtoffers werden gevonden met schotwonden in hun borst. De verdachte wordt ook verdacht van brandstichting bij een woning in Rotterdam.

De politie heeft bevestigd dat de verdachte een bekende van de slachtoffers was. Hij is ook verdacht van het bezit van illegaal vuurwapen. De politie heeft bevestigd dat de verdachte eerder betrokken was bij criminaliteit, maar niet bij moord of brandstichting.

De politie is nog steeds op zoek naar meer informatie over de verdachte en de omstandigheden rond de moorden en brandstichting. Ze vragen mensen die informatie hebben om contact op te nemen met de politie.

De verdachte is inmiddels in staat van beschuldiging gesteld en zal worden berecht voor de moorden en brandstichting. Het openbaar ministerie heeft aangekondigd dat de verdachte, als hij schuldig wordt bevonden, een levenslange gevangenisstraf kan krijgen.