Verdachte nog voortvluchtig na aanrijding waarbij agent gewond raakte door gestolen auto

Een agent is gewond geraakt bij een aanrijding met een gestolen auto in de buurt van de stad Utrecht. De verdachte is nog voortvluchtig.

Het incident vond plaats op maandagavond rond 21:30 uur. De politie had een melding gekregen dat er een gestolen auto in de buurt was. Toen de agenten aankwamen, reed de verdachte weg in de auto.

De agenten zijn achter de verdachte aangegaan, maar hij reed zo hard dat ze hem niet konden inhalen. Uiteindelijk raakte de verdachte betrokken bij een aanrijding met een andere auto. De agent die achter de verdachte aan reed, raakte hierbij gewond.

De verdachte is nog steeds voortvluchtig. De politie heeft een uitgebreide zoektocht gestart om hem te vinden. Er wordt gevraagd aan iedereen die informatie heeft over de verdachte of de auto, om contact op te nemen met de politie.

De agent die gewond raakte bij het incident is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Het is nog onbekend hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

De politie waarschuwt iedereen om voorzichtig te zijn als ze de verdachte tegenkomen. Ze vragen iedereen om de politie direct te bellen als ze informatie hebben over de verdachte of de auto.