Verdacht misbruik door judotrainer uit Overijssel van drie minderjarige meisjes

In Overijssel is een judotrainer verdacht van het misbruiken van drie minderjarige meisjes. De politie heeft de man aangehouden en onderzoek gedaan naar de vermeende misdrijven. De man is een bekende judotrainer in de regio en heeft meerdere jaren ervaring met het trainen van kinderen.

De politie heeft bevestigd dat de verdachte betrokken is bij het misbruik van de drie meisjes. De misdaden zouden zijn gepleegd tijdens de trainingen die de man gaf. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de leeftijd van de meisjes of wat er precies is gebeurd.

De judovereniging waar de verdachte voor werkte, heeft laten weten dat ze zich ernstig zorgen maken over de situatie. Ze hebben alle trainingen die door de verdachte werden gegeven stopgezet en hebben aangekondigd dat er een onderzoek zal worden ingesteld naar de verdachte en zijn activiteiten.

De politie heeft ook aangekondigd dat er een onderzoek gaat plaatsvinden naar andere mogelijke slachtoffers. Ze roepen mensen op om contact op te nemen met de politie als ze informatie hebben over de verdachte of als ze denken dat ze slachtoffer zijn geworden van misbruik door hem.

Het is belangrijk dat we alert blijven als het gaat om kindermishandeling en misbruik. We moeten er alles aan doen om te voorkomen dat dit soort misdrijven plaatsvindt en als we vermoeden dat er iets aan de hand is, moeten we direct contact opnemen met de politie.