Veltman waarschuwt voor gevolgen van situatie bij Ajax: 'De gifbeker moet echt leeg'

Veltman waarschuwt voor gevolgen van situatie bij Ajax: ‘De gifbeker moet echt leeg’

De voormalig Ajax-speler, Danny Veltman, waarschuwt voor de gevolgen van de huidige situatie bij Ajax. Hij zegt dat de gifbeker echt leeg moet worden gemaakt.

Veltman, die nu bij Brighton & Hove Albion speelt, zei dat de situatie bij Ajax niet goed is. Hij zei dat het team veel problemen heeft en dat er een gebrek aan stabiliteit is.

“Het is een zeer moeilijke situatie. Er is veel onrust en het is moeilijk om te zien wat er gebeurt. Er is veel verwarring en het lijkt erop dat er geen duidelijk plan is. De gifbeker moet echt leeg worden gemaakt”, zei Veltman.

Hij voegde eraan toe dat er veel veranderingen nodig zijn om de situatie bij Ajax te verbeteren. Hij zei dat er meer stabiliteit nodig is en dat er een duidelijk plan moet zijn om de club weer succesvol te maken.

“Er moeten veranderingen komen, maar het is belangrijk dat die veranderingen worden gedaan met een duidelijk plan. Als dat niet gebeurt, dan zal de situatie alleen maar erger worden”, aldus Veltman.

Hij benadrukte ook dat de spelers en staf van Ajax hun best moeten doen om de situatie te verbeteren. “Het is belangrijk dat iedereen samenwerkt om de club weer succesvol te maken. Als iedereen samenwerkt, dan kunnen we de gifbeker leegmaken en weer succesvol worden”, aldus Veltman.