Veertienjarig meisje overlijdt aan gevolgen schietpartij Rotterdam

Veertienjarig meisje overlijdt aan gevolgen schietpartij Rotterdam

Gisteren, op woensdagavond, is een veertienjarig meisje uit Rotterdam overleden aan de gevolgen van een schietpartij. Het meisje was slachtoffer van een schietpartij die plaatsvond in de wijk Ommoord. Er zijn geen verdachten aangehouden.

De politie is een onderzoek gestart naar de schietpartij. Er zijn verschillende getuigen gehoord en er is een grote hoeveelheid bewijsmateriaal verzameld. De politie heeft ook een reconstructie van de schietpartij uitgevoerd.

Het meisje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas kon de artsen haar niet meer redden. Ze is op dezelfde avond overleden.

De familie van het meisje is diep geschokt door het verlies. Ze hebben een verklaring uitgegeven waarin ze hun verdriet uiten en om begrip vragen voor hun verlies.

De politie doet er alles aan om de schutter te vinden. Ze vragen iedereen die informatie heeft over de schietpartij om contact op te nemen met de politie.

Het overlijden van dit jonge meisje is een tragisch verlies voor haar familie en vrienden. We hopen dat de politie snel de dader kan vinden en dat er gerechtigheid geschiedt.