Vanaf januari op Netflix: Serie met Sofia Vergara als ‘Cocaine Godmother’

Netflix heeft aangekondigd dat er vanaf januari een nieuwe serie zal verschijnen met Sofia Vergara als hoofdrolspeler. De serie heet ‘Cocaine Godmother’ en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Griselda Blanco, een Colombiaanse drugsbaron die bekend staat als de ‘Godmother of Cocaine’.

De serie zal de opkomst en ondergang van Blanco volgen, die in de jaren 70 en 80 een van de meest invloedrijke drugshandelaars ter wereld was. Ze stond bekend om haar gewelddadige manier van leidinggeven en haar onverschrokkenheid om haar concurrenten uit te schakelen.

Vergara zal de rol van Blanco spelen, samen met een sterke cast die bestaat uit Catherine Zeta-Jones, Raúl Méndez, Juan Pablo Espinosa, Alberto Ammann, Pêpê Rapazote, Angela Molina en Matt Letscher. De serie is geschreven door Carlos Moreno, met regie van Guillermo Navarro.

Het verhaal van Blanco is een fascinerende kijk op de wereld van de drugsmaffia, waarin macht, geld en geweld centraal staan. Netflix belooft dat de serie een authentieke weergave is van het leven van Blanco, met Vergara in de hoofdrol.

De serie zal vanaf januari te zien zijn op Netflix. Het is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van de drugsmaffia en het verhaal van Griselda Blanco.