Vanaf het volgende seizoen heet wielerploeg Jumbo-Visma Visma-Lease a Bike.

De Nederlandse wielerploeg Jumbo-Visma heeft aangekondigd dat het volgende seizoen de naam zal veranderen in Visma-Lease a Bike. Deze naamswijziging is het resultaat van een samenwerking tussen de Nederlandse softwareleverancier Visma en de Nederlandse fietsverhuurder Lease a Bike.

De samenwerking tussen de twee bedrijven is bedoeld om de Nederlandse wielersport te ondersteunen en te versterken. Door de naamswijziging wordt de band tussen de twee bedrijven versterkt. De samenwerking zal ook leiden tot een versterking van de Nederlandse wielersport, waar Jumbo-Visma al jarenlang een belangrijke speler is.

De naamswijziging zal ook leiden tot een versterking van de fietsverhuurmarkt in Nederland. Door de samenwerking kunnen klanten van Lease a Bike genieten van speciale voordelen, zoals korting op wielerproducten en korting op verhuur van fietsen. Dit zal de fietsverhuurmarkt in Nederland verder versterken.

Jumbo-Visma is al jarenlang een van de meest succesvolle wielerploegen in Nederland. Met de naamswijziging naar Visma-Lease a Bike zal de ploeg nog meer steun krijgen vanuit de Nederlandse wielersportgemeenschap. Het is dan ook een goede stap vooruit voor de ploeg en voor de Nederlandse wielersport.