Vanaf Eind November: Documentaire over Bassie & Adriaan in de Bioscoop

Vanaf Eind November: Documentaire over Bassie & Adriaan in de Bioscoop

Vanaf eind november zal de documentaire over Bassie & Adriaan in de bioscoop te zien zijn. De documentaire, getiteld ‘Bassie & Adriaan: De Reünie’, is een ode aan de bekende Nederlandse acteurs en hun beroemde televisieserie.

De documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de populaire televisieserie. Bassie & Adriaan vertellen over hun ervaringen tijdens de opnames en het leven daarna. Ook krijgen we een kijkje in hun privéleven.

De documentaire is gemaakt door regisseur Joost van der Wiel. Hij heeft de afgelopen twee jaar gewerkt aan het project en heeft veel interviews met Bassie & Adriaan gedaan. Ook zijn er veel archiefbeelden te zien uit de tijd dat de serie werd opgenomen.

Het is een nostalgisch verhaal dat veel mensen zal aanspreken. De documentaire is een eerbetoon aan Bassie & Adriaan en hun beroemde televisieserie. Het is een must-see voor iedereen die de serie vroeger heeft gezien.

Vanaf eind november zal de documentaire over Bassie & Adriaan in de bioscoop te zien zijn. Kom naar de bioscoop en geniet van deze nostalgische documentaire!