Van Vleuten neemt afscheid na onbegrip over spelregels

Van Vleuten neemt afscheid na onbegrip over spelregels

Mariëlle van Vleuten heeft afscheid genomen als voorzitter van de Nederlandse Bridge Bond (NBB). Dit komt na een periode van onbegrip over de spelregels die zij had ingesteld. De afgelopen maanden hebben veel bridgers in Nederland kritiek geuit op de nieuwe regels die Van Vleuten had ingevoerd.

De NBB heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat Van Vleuten haar functie als voorzitter heeft neergelegd. Ze geeft aan dat ze de discussie over de spelregels tegen wil gaan en dat ze haar functie als voorzitter neerlegt om de bridgers in Nederland tegemoet te komen.

Van Vleuten is al meer dan twintig jaar actief binnen de bridge-wereld. Ze was voorzitter van de NBB sinds 2015 en heeft veel gedaan om bridge in Nederland te promoten. Onder haar leiding is er een groei geweest in het aantal bridgers.

Hoewel Van Vleuten haar functie als voorzitter neerlegt, blijft ze betrokken bij de bridge-wereld. Ze zal een actieve rol blijven spelen bij het verbeteren van de bridge-ervaring voor bridgers in Nederland.

De NBB heeft aangegeven dat er een nieuwe voorzitter zal worden benoemd. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het verder verbeteren van de bridge-ervaring in Nederland.

Het afscheid van Van Vleuten is een triest moment voor de bridge-wereld in Nederland. Hoewel er kritiek is geweest op haar spelregels, heeft ze veel gedaan om bridge in Nederland te promoten. We hopen dat de nieuwe voorzitter de bridge-ervaring in Nederland verder zal verbeteren.