Van Veen veroorzaakt ophef bij NAC-supporters: 'Ze wensten mijn ongeboren dochter het k-woord'

Van Veen veroorzaakt ophef bij NAC-supporters: ‘Ze wensten mijn ongeboren dochter het k-woord’

De voetbalwereld staat op zijn kop na de ophef die is veroorzaakt door de NAC-supporter en voormalig speler van NAC, Danny van Veen. De ophef ontstond toen Van Veen een bericht op Twitter plaatste waarin hij vertelde dat hij tijdens een wedstrijd tegen FC Utrecht in het stadion werd uitgescholden door NAC-supporters. Volgens Van Veen wensten de supporters zijn ongeboren dochter het k-woord.

Van Veen was woedend en plaatste een bericht op Twitter waarin hij zijn verontwaardiging uitte. Hij schreef: “Ik ben geschokt en teleurgesteld dat NAC-supporters mijn ongeboren dochter het k-woord hebben gewenst. Dit is onacceptabel en ik hoop dat de club hier sterk tegen optreedt.”

De reacties op Van Veens bericht waren overweldigend. Veel mensen steunden hem en vonden dat de club stevig moest optreden tegen de supporters die dit hadden gedaan. Ook NAC reageerde op het incident en liet weten dat ze de kwestie serieus nemen en dat ze de supporters die betrokken waren bij het incident zullen aanspreken.

Het incident toont aan hoe belangrijk het is om respectvol met elkaar om te gaan, zelfs als je het niet eens bent met iemands mening. Het is niet acceptabel om iemand of diens familie te beledigen, ook al is het tijdens een voetbalwedstrijd. We moeten allemaal respectvol met elkaar omgaan, ook als we het niet eens zijn met iemands mening.