Van Veen uit Groningen boos: 'Misschien word ik elders beter gewaardeerd'

Van Veen uit Groningen boos: ‘Misschien word ik elders beter gewaardeerd’

Van Veen uit Groningen is boos. De lokale ondernemer heeft het gevoel dat hij niet wordt gewaardeerd door de stad waar hij al jarenlang zijn bedrijf runt.

Van Veen is een lokale ondernemer in Groningen. Hij heeft al meer dan twintig jaar een winkel in het centrum van de stad. Hij verkoopt allerlei producten, zoals kleding, accessoires en meubels.

Van Veen is boos omdat hij het gevoel heeft dat de stad hem niet waardeert. Volgens hem krijgt hij niet de steun die hij verdient van de gemeente. Hij voelt zich genegeerd en ondergewaardeerd.

Van Veen zegt dat hij misschien beter wordt gewaardeerd als hij zijn bedrijf ergens anders zou vestigen. Hij voelt zich niet meer welkom in Groningen en denkt erover om naar een andere stad te verhuizen.

Van Veen is teleurgesteld in de gemeente Groningen. Hij had gehoopt dat de stad meer waardering zou tonen voor lokale ondernemers zoals hij. Helaas is dat niet het geval.

Van Veen hoopt dat de gemeente Groningen beseft hoe belangrijk lokale ondernemers zijn voor de stad. Als de gemeente niet bereid is om lokale ondernemers te waarderen, dan zal Van Veen misschien elders beter gewaardeerd worden.