Van Veen, topman van Jumbo, verheugd over herstel in 2023: ‘We komen uit een diep dal’

Frits van Veen, topman van de Nederlandse supermarktketen Jumbo, is verheugd over de verwachting dat de economie in 2023 weer herstelt. Hij zei dat Jumbo de afgelopen jaren een ‘diep dal’ heeft doorgemaakt, maar dat het bedrijf er nu sterk uitkomt.

Van Veen zei dat de economische crisis van de afgelopen jaren een grote impact heeft gehad op Jumbo. Het bedrijf heeft veel banen verloren en heeft moeten bezuinigen op personeel en investeringen. Ondanks deze moeilijke tijden is het bedrijf erin geslaagd om zijn marktaandeel te behouden.

De topman zei dat Jumbo nu goed voorbereid is op de verwachte economische herstelperiode in 2023. Hij voorspelde dat de consumentenbestedingen zullen stijgen, waardoor Jumbo meer klanten zal aantrekken. Hij voegde eraan toe dat Jumbo ook nieuwe producten en diensten zal lanceren om meer klanten aan te trekken.

Van Veen benadrukte ook dat Jumbo zich blijft richten op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hij zei dat het bedrijf de komende jaren meer zal investeren in duurzame technologieën en producten om zo de klimaatverandering tegen te gaan.

Tot slot zei Van Veen dat hij verheugd is over de verwachting dat de economie in 2023 weer herstelt. Hij benadrukte dat Jumbo er sterk uitkomt en dat het bedrijf klaar is om te profiteren van de verwachte groei.