Van Veen toont dartstalent op EK met torenhoog gemiddelde, Van Duijvenbode uitgeschakeld

Het Europees Kampioenschap Darts is in volle gang en de Nederlandse spelers laten zien dat ze mee kunnen doen. Jeffrey Van Veen heeft zichzelf op de kaart gezet door een torenhoog gemiddelde te halen. Hij werd uitgeschakeld in de tweede ronde, maar liet wel zien dat hij een grote toekomst heeft in de dartsport.

Van Veen begon sterk aan de wedstrijd. Hij won zijn eerste partij met 4-1 van de Poolse speler Krzysztof Ratajski en liet daarbij een gemiddelde van 102,5 zien. In de tweede ronde kwam hij uit tegen de Ierse speler Steve Lennon. Van Veen begon sterk aan de wedstrijd, maar kon het tempo niet volhouden en verloor uiteindelijk met 4-2. Ondanks de verliespartij liet hij wel een gemiddelde van 101,3 zien.

Ook de andere Nederlandse speler, Danny van Duijvenbode, deed mee aan het EK. Helaas voor hem was het niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. Hij verloor zijn eerste partij met 4-2 van de Engelse speler Joe Cullen.

Het Europees Kampioenschap Darts is nog steeds in volle gang en we hopen dat de Nederlandse spelers verder kunnen komen. Jeffrey Van Veen heeft laten zien dat hij een grote toekomst heeft in de dartsport en we hopen dat hij verder kan gaan in het toernooi. Danny van Duijvenbode heeft helaas niet genoeg gedaan om door te gaan naar de volgende ronde, maar we hopen dat hij in de toekomst beter presteert.