Van Veen staat op rand van uitschakeling op Grand Slam of Darts na nieuwe nederlaag

Van Veen staat op het punt om uitgeschakeld te worden op de Grand Slam of Darts na een nieuwe nederlaag. De Nederlandse darter Raymond van Veen verloor zijn tweede wedstrijd op rij in de groepsfase van de Grand Slam of Darts. Door deze nederlaag staat Van Veen op de rand van uitschakeling.

Van Veen begon zijn avontuur in de Grand Slam of Darts met een nederlaag tegen de Engelsman James Wade. Van Veen verloor deze wedstrijd met 6-4. In zijn tweede wedstrijd kwam hij tegenover de Schotse darter Peter Wright te staan. Ook deze wedstrijd ging verloren, met 7-5.

Van Veen heeft nu twee punten minder dan de nummer twee in zijn groep, Peter Wright. Om door te gaan naar de volgende ronde moet Van Veen zijn laatste wedstrijd winnen en hopen dat Peter Wright niet wint van James Wade. Als dat gebeurt, is Van Veen uitgeschakeld.

Het is een teleurstellende prestatie voor Van Veen, die eerder dit jaar de Dutch Open won en als een van de favorieten werd gezien voor de Grand Slam of Darts. Hij heeft nu echter weinig kans om door te gaan naar de volgende ronde.

Van Veen heeft nu alleen nog maar hoop dat hij zijn laatste wedstrijd kan winnen en dat Peter Wright verliest van James Wade. Alleen dan heeft hij nog een kans om door te gaan naar de volgende ronde van de Grand Slam of Darts.