Van 't Schip verliest voor het eerst met Ajax: 'Maar veel positieve dingen gezien'

Van ‘t Schip verliest voor het eerst met Ajax: ‘Maar veel positieve dingen gezien’

Het was een moeilijke avond voor Ajax, want voor het eerst sinds de komst van Frank de Boer als trainer verloren ze van ‘t Schip. De uitslag was 2-1. Hoewel de ploeg teleurgesteld was, zag De Boer veel positieve dingen in de wedstrijd.

De Boer zei na afloop dat hij tevreden was met de prestaties van zijn spelers. Hij was vooral blij met de manier waarop zijn team de bal rondspeelde en de druk op de verdediging van ‘t Schip hield. Ook was hij tevreden met de verdediging, die het goed deed tegen de aanvallers van ‘t Schip.

Hoewel Ajax verloor, zag De Boer veel positieve dingen in de wedstrijd. Hij was vooral blij met de manier waarop zijn spelers samenwerkten en de druk op de verdediging van ‘t Schip hielden. Ook was hij tevreden met de verdediging, die het goed deed tegen de aanvallers van ‘t Schip.

De Boer benadrukte ook dat er nog veel werk aan de winkel is voor Ajax. Hij zei dat er meer druk op de verdediging gezet moet worden en dat er meer geconcentreerd gespeeld moet worden om betere resultaten te behalen.

Hoewel Ajax verloor, zag De Boer veel positieve dingen in de wedstrijd. Hij benadrukte dat er nog veel werk aan de winkel is, maar dat er ook veel positieve dingen gezien kunnen worden. Als Ajax hierop kan voortbouwen, zal het resultaat er in de toekomst zeker komen.