Van 't Schip geschikt voor 'monsterklus' bij Ajax?Is 'Ideale crisismanager' Van 't Schip geschikt voor 'monsterklus' bij Ajax?

Van ‘t Schip geschikt voor ‘monsterklus’ bij Ajax?Is ‘Ideale crisismanager’ Van ‘t Schip geschikt voor ‘monsterklus’ bij Ajax?

De laatste weken is er veel gespeculeerd over de toekomst van Ajax. Na het ontslag van Erik ten Hag als hoofdtrainer, is er veel discussie over de vraag wie de nieuwe leider van de club zal worden. Er wordt ook gesproken over de mogelijkheid dat de club een ‘monsterklus’ aanpakt door een ‘ideale crisismanager’ aan te stellen.

De naam die het meest genoemd wordt als mogelijke kandidaat voor deze functie is die van John van ‘t Schip. Van ‘t Schip heeft al eerder bij Ajax gewerkt, als hoofdtrainer van 2007 tot 2010. Hij heeft ook ervaring als hoofdcoach bij andere clubs, waaronder PEC Zwolle en Melbourne City.

Van ‘t Schip is een ervaren coach met een goede reputatie. Hij heeft een goed gevoel voor tactiek en kan goed met spelers omgaan. Hij is ook bekend om zijn rustige, maar doeltreffende aanpak. Ook heeft hij ervaring met het aansturen van een club in moeilijke tijden, zoals bij Melbourne City.

Hoewel Van ‘t Schip een uitstekende kandidaat is voor de functie van ‘ideale crisismanager’, is het belangrijk om te bedenken dat hij geen magische oplossing is voor alle problemen bij Ajax. Het is belangrijk dat de club ook andere veranderingen doorvoert, zoals het aantrekken van nieuwe spelers en het versterken van de organisatie.

Al met al lijkt Van ‘t Schip een uitstekende kandidaat voor de functie van ‘ideale crisismanager’ bij Ajax. Hij heeft de juiste ervaring en kwaliteiten om de club te helpen bij het oplossen van hun problemen. Het is nu aan de club om te beslissen of ze hem willen aannemen.