Van Klinken eindigt als vierde op WK 400 meter, Bonevacia mist finale

Van Klinken eindigt als vierde op WK 400 meter, Bonevacia mist finale

De Nederlandse atleten hebben op het WK 400 meter een goede prestatie geleverd. Jamile Samuel, Lisanne de Witte en Liemarvin Bonevacia hebben allemaal de halve finale gehaald. Uiteindelijk is het Churandy Martina geworden die de finale heeft gewonnen.

De Nederlandse atlete Lieke Klinken heeft een goede prestatie geleverd door als vierde te eindigen in de finale. Zij heeft een tijd van 51.91 seconden gehaald en is daarmee de snelste Nederlandse atlete op de 400 meter.

Liemarvin Bonevacia heeft helaas de finale niet gehaald. Hij was de tweede Nederlander die de halve finale had gehaald, maar hij kwam net te kort om de finale te halen. Hij heeft een tijd van 45.73 seconden gehaald, maar dat was niet genoeg om door te gaan naar de finale.

Het WK 400 meter was een geslaagde editie voor de Nederlandse atleten. Lieke Klinken heeft een goede prestatie geleverd door als vierde te eindigen in de finale en Liemarvin Bonevacia heeft laten zien dat hij ook een goede prestatie kan leveren, alleen helaas niet genoeg om door te gaan naar de finale.