Van Hooydonck herstelt snel na etappezege Vingegaard en is diep ontroerd

Van Hooydonck herstelt snel na etappezege Vingegaard en is diep ontroerd

De Belgische wielrenner Remco Evenepoel heeft vandaag een indrukwekkende etappezege behaald in de Ronde van Spanje. Na een lange klim naar de top van de Alto de la Covatilla, kwam hij als eerste over de finish. Evenepoel was niet de enige Belg die vandaag op het podium stond. Zijn landgenoot Dries Van Hooydonck werd derde en liet daarmee zien dat hij in goede vorm is.

Van Hooydonck was diep ontroerd door zijn prestatie. “Ik ben zo blij dat ik hier ben en dat ik mee heb kunnen doen aan deze wedstrijd. Ik ben zo trots op mijn prestatie en het feit dat ik hier op het podium sta. Ik ben zo dankbaar voor de kans die ik heb gekregen”, zei hij na afloop.

Van Hooydonck heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om fit te worden voor deze wedstrijd. Hij was eerder dit jaar geblesseerd geraakt en had daardoor veel tijd verloren. Maar door hard te trainen is hij erin geslaagd om weer in topvorm te komen.

Het is duidelijk dat Van Hooydonck zijn herstel goed heeft aangepakt en dat hij er klaar voor is om weer mee te doen aan wedstrijden. Hij heeft laten zien dat hij nog steeds een sterke renner is en dat hij in staat is om mee te strijden om de overwinning. We kunnen alleen maar hopen dat hij zo blijft presteren en dat hij nog vele successen mag behalen.