Van Hooydonck, die noodgedwongen moest stoppen, wint prijs voor beste Belgische knecht

De Belgische wielrenner Victor Van Hooydonck heeft de prijs gewonnen voor de beste Belgische knecht van het jaar. Hoewel hij eerder dit jaar noodgedwongen moest stoppen met wielrennen, heeft hij toch deze prestigieuze prijs gewonnen.

Van Hooydonck begon zijn carrière als profwielrenner in 2017, waarna hij snel een van de meest succesvolle knechten in België werd. Hij was een belangrijke steunpilaar voor zijn ploeg en reed mee in veel grote wedstrijden, waaronder de Ronde van Vlaanderen en de Ronde van Frankrijk.

In juni van dit jaar moest Van Hooydonck echter noodgedwongen stoppen met wielrennen, nadat hij een ernstige knieblessure had opgelopen. Hoewel hij zijn carrière als profwielrenner moest beëindigen, heeft hij toch de prijs gewonnen voor de beste Belgische knecht van het jaar.

De prijs werd uitgereikt door de Belgische Wielerbond en is bedoeld om de prestaties van Belgische knechten te erkennen. De prijs is een erkenning voor Van Hooydonck’s harde werk en toewijding aan het wielrennen.

Van Hooydonck is zeer vereerd met de prijs en is blij dat hij erkenning krijgt voor zijn prestaties. Hoewel hij niet meer kan wielrennen, is hij vastbesloten om zijn liefde voor het wielrennen voort te zetten door andere manieren te vinden om betrokken te blijven bij de sport.