Van Gaal weigert officiële rol bij Ajax in crisistijd

De voormalige trainer van Ajax, Louis van Gaal, heeft onlangs aangegeven dat hij geen officiële rol bij de club zal aanvaarden in deze moeilijke tijden. Van Gaal was trainer van Ajax tussen 1991 en 1997, waar hij twee keer de Champions League won.

Van Gaal heeft aangegeven dat hij zijn steun aan Ajax wil betuigen, maar dat hij geen officiële rol bij de club wil aanvaarden. Hij heeft gezegd dat hij niet de juiste persoon is om de club te helpen in deze moeilijke tijden.

Ajax heeft het moeilijk sinds de coronacrisis. De club heeft financiële problemen en heeft al een aantal spelers moeten verkopen om de schulden te betalen. Ondanks de financiële problemen heeft Ajax nog steeds een goed team en is het een van de beste clubs in Nederland.

Hoewel Van Gaal geen officiële rol bij Ajax zal aanvaarden, is hij nog steeds een grote fan van de club. Hij heeft gezegd dat hij de club blijft steunen en dat hij er alles aan zal doen om te helpen waar hij kan.

Van Gaal is een legende bij Ajax en veel fans hadden gehoopt dat hij de club zou helpen in deze moeilijke tijden. Hoewel hij geen officiële rol bij Ajax zal aanvaarden, blijft hij een grote steun voor de club.