Van Eijk, Ajax-keeper, waarschuwt teamgenoten: 'Jezus, sta snel op!'

Van Eijk, Ajax-keeper, waarschuwt teamgenoten: ‘Jezus, sta snel op!’

André Onana, de keeper van Ajax, heeft zijn teamgenoten gewaarschuwd dat ze snel moeten opstaan ​​om hun doelen te bereiken. Tijdens een interview met het Nederlandse voetbalprogramma Voetbal Inside vertelde Onana dat hij zijn teamgenoten waarschuwde met de woorden: “Jezus, sta snel op!”

Onana, die al twee jaar bij Ajax speelt, vertelde dat hij deze woorden gebruikte om zijn teamgenoten te motiveren om hun best te doen om hun doelen te bereiken. Hij vertelde dat hij zijn teamgenoten wilde laten weten dat ze hard moesten werken om hun doelen te bereiken.

De keeper van Ajax vertelde ook dat hij het belangrijk vindt om een goede sfeer te creëren in het team. Hij vertelde dat hij probeert om zijn teamgenoten te motiveren door hen te laten weten dat ze hard moeten werken om hun doelen te bereiken.

Onana’s woorden kwamen na een sterke prestatie van Ajax in de Champions League tegen Real Madrid. Ajax won de wedstrijd met 3-0 en Onana speelde een belangrijke rol in de overwinning.

Het is duidelijk dat Onana een grote invloed heeft op zijn teamgenoten. Met zijn woorden wil hij hen motiveren om hun best te doen en hun doelen te bereiken. Hij is een voorbeeld voor zijn teamgenoten en laat hen zien dat ze hard moeten werken om hun doelen te bereiken.