Van Dijk: ‘Ik ben trots op het herstel van Oranje na een dramatische start’

Het Nederlands voetbalelftal heeft de afgelopen maanden een opmerkelijke transformatie doorgemaakt. Na een dramatische start met twee verloren wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland, lijkt Oranje weer op stoom te komen. In de laatste vier wedstrijden is er geen enkele verloren gegaan, waaronder een overwinning op Engeland.

De verdediger Virgil van Dijk is trots op het herstel van het Nederlands elftal. “We hebben een moeilijke start gehad, maar we hebben het goed gedaan om onszelf te herstellen,” zei hij. “We hebben hard gewerkt en de resultaten laten zien dat we op de goede weg zijn.”

Van Dijk is ook van mening dat de ploeg nog steeds beter kan worden. “We hebben nog steeds veel te leren en er is nog steeds ruimte voor verbetering,” zei hij. “We moeten blijven werken aan onze techniek, tactiek en samenspel om onszelf te verbeteren.”

Van Dijk benadrukt ook dat het team nog steeds een lange weg te gaan heeft. “We moeten ons blijven richten op het verbeteren van onze prestaties,” zei hij. “We moeten blijven werken aan onze techniek, tactiek en samenspel om onszelf te verbeteren.”

Het Nederlands elftal lijkt weer op stoom te komen na een dramatische start. Virgil van Dijk is trots op het herstel van Oranje en benadrukt dat er nog steeds veel ruimte is voor verbetering. Als de ploeg blijft werken aan hun techniek, tactiek en samenspel, dan zal het Nederlands elftal zeker verder groeien.