Van der Sar, Ten Hag en Prins William herdenken het overlijden van Sir Bobby Charlton

Van der Sar, Ten Hag en Prins William herdenken het overlijden van Sir Bobby Charlton

Vandaag hebben Edwin van der Sar, Erik ten Hag en Prins William de herdenking van het overlijden van Sir Bobby Charlton bijgewoond. Sir Bobby Charlton was een Engelse voetballer die een legendarische carrière had. Hij was een lid van de Engelse nationale ploeg die in 1966 de wereldkampioenschappen won. Hij was ook een van de meest succesvolle spelers in de geschiedenis van Manchester United.

Van der Sar, Ten Hag en Prins William bijwoonden de herdenking bij Old Trafford, het stadion van Manchester United. Ze brachten allemaal hun eerbetoon aan Sir Bobby Charlton. Prins William zei dat hij een grote inspiratie voor veel mensen was. Ten Hag zei dat hij een voorbeeld was voor iedereen die voetbal speelt. Van der Sar zei dat hij een geweldige voetballer was en dat hij zijn erfenis zal blijven herdenken.

De herdenking werd gevolgd door een minuut stilte ter nagedachtenis aan Sir Bobby Charlton. De herdenking werd afgesloten met een korte video waarin de prestaties van Sir Bobby Charlton werden herdacht.

Sir Bobby Charlton was een legendarische voetballer die veel mensen heeft geïnspireerd. Zijn erfenis zal altijd worden herdacht door iedereen die hem kende en bewonderde.