Van der Poel start veldritseizoen al eerder en treft Pidcock meteen

Van der Poel start veldritseizoen al eerder en treft Pidcock meteen

Het veldritseizoen is begonnen met een grote verrassing voor Mathieu van der Poel. De Nederlandse veldrijder heeft als eerste deelgenomen aan de Superprestige-wedstrijd in Merksplas, Belgiƫ. Van der Poel had zich niet ingeschreven voor deze wedstrijd, maar besloot toch om mee te doen. Dit betekent dat hij het veldritseizoen al eerder begon dan verwacht.

Van der Poel kreeg meteen concurrentie van Tom Pidcock, de Britse veldrijder die vorig jaar als eerste deelnam aan de Superprestige-wedstrijd. Pidcock was de enige die Van der Poel kon bijhouden en uiteindelijk versloeg hij de Nederlander in de sprint.

Hoewel Van der Poel niet de winnaar was, was het toch een goede start van het veldritseizoen. Hij liet zien dat hij klaar is om het seizoen aan te vatten en dat hij klaar is om te strijden voor de overwinning. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij het verder gaat doen in het veldritseizoen.

Het is duidelijk dat Van der Poel en Pidcock twee van de meest talentvolle veldrijders van dit moment zijn. Het is dan ook geen verrassing dat ze zo goed presteerden in Merksplas. Het belooft een spannend seizoen te worden als deze twee veldrijders elkaar steeds weer tegenkomen.