Van der Poel overwint val en wint superdag: 'Lekkere revanche voor vorig jaar'

Van der Poel overwint val en wint superdag: ‘Lekkere revanche voor vorig jaar’

Mathieu van der Poel heeft de Superdag gewonnen in het Nederlandse Hoogerheide. Na een val tijdens de wedstrijd, stond Van der Poel op en reed hij naar de overwinning.

Van der Poel was de favoriet voor de Superdag, maar hij kreeg al vroeg in de wedstrijd te maken met pech. Na een val in een bocht, moest hij zijn fiets vervangen en verloor hij veel tijd. Maar Van der Poel bleef strijden en kwam terug in de wedstrijd.

Uiteindelijk wist Van der Poel de wedstrijd te winnen. Hij was blij met de overwinning en noemde het een lekkere revanche voor vorig jaar, toen hij tweede werd.

Van der Poel is een van de beste veldrijders ter wereld en heeft al vele titels gewonnen. Met deze overwinning heeft hij zijn reputatie als een van de beste veldrijders bevestigd.

Van der Poel was niet de enige Nederlander die goed presteerde op de Superdag. Ook Annemarie Worst en Lars van der Haar wisten goede resultaten te behalen. Worst werd tweede en Van der Haar vierde.

Het was een geweldige dag voor Nederlandse veldrijders. Van der Poel heeft laten zien dat hij een van de beste is in het veldrijden en Worst en Van der Haar hebben bewezen dat Nederland een sterk land is in het veldrijden.