Van de Zandschulp bevestigt deelname aan ABN AMRO Open na Griekspoor

-uitsluiting

De Nederlandse tennisser Botic van de Zandschulp heeft bevestigd dat hij deelneemt aan de ABN AMRO Open, die vanaf maandag begint in Rotterdam. Dit komt nadat de Griekse tennisser Stefanos Tsitsipas uitgesloten is van deelname.

Van de Zandschulp had al eerder aangegeven dat hij wilde meedoen aan het toernooi, maar hij moest wachten totdat er een beslissing was genomen over de uitsluiting van Tsitsipas. De Griekse tennisser had eerder deze week positief getest op het coronavirus en was daardoor niet in staat om te spelen.

Van de Zandschulp zal deel uitmaken van het veld met 32 spelers, waaronder ook de Nederlandse tennissers Robin Haase en Kiki Bertens. Hij is blij dat hij deel kan nemen aan het toernooi en zegt dat hij er klaar voor is om te spelen.

De ABN AMRO Open is een belangrijk toernooi voor Van de Zandschulp, omdat het een goede gelegenheid biedt om zijn ranking te verbeteren. Hij staat momenteel op de 104e plaats in de wereldranglijst en hoopt dat hij met een goed resultaat hoger kan klimmen.

Van de Zandschulp is een veelbelovende tennisser die al veel successen heeft behaald in zijn carrière. Hij won vorig jaar het ATP-toernooi van Stuttgart en bereikte dit jaar de halve finale van het ATP-toernooi van Dubai.

Het is duidelijk dat Van de Zandschulp een grote kans maakt om ver te komen in het toernooi. Hij is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en zal alles geven om een goed resultaat te behalen.