Van de Ven, verdediger van Spurs, ongeschikt voor actie door hamstringblessure

Van de Ven, verdediger van Spurs, ongeschikt voor actie door hamstringblessure

Jan Vertonghen, de verdediger van Tottenham Hotspur, is ongeschikt voor actie door een hamstringblessure. De 32-jarige Belgische international heeft last van een blessure aan zijn linkerhamstring en zal daardoor niet in staat zijn om deel te nemen aan de komende wedstrijden.

Vertonghen is een van de meest ervaren spelers in de selectie van Spurs. Hij is sinds 2012 bij de club en heeft meer dan 300 wedstrijden gespeeld. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de successen van de club, waaronder de finale van de Champions League in 2019.

De blessure komt op een slecht moment voor Spurs, die al zonder tal van spelers moeten doen. Harry Kane, Moussa Sissoko, Ben Davies en Tanguy Ndombele zijn allemaal geblesseerd. Vertonghen was een van de weinige spelers die nog fit waren en nu zal hij ook een tijdje uit de roulatie zijn.

De blessure is een grote teleurstelling voor Vertonghen, die graag had willen spelen in de komende wedstrijden. Hij zal nu moeten afwachten hoe snel hij weer fit kan worden om weer in actie te komen. In de tussentijd zal Spurs moeten zoeken naar alternatieven om hun verdediging te versterken.