Van de Ven scoort voor Spurs, Burger scoort voor Stoke City

Van de Ven scoort voor Spurs, Burger scoort voor Stoke City

De Nederlandse voetballers Vincent van de Ven en Jeroen Burger hebben beide hun eerste doelpunten gescoord in het Engelse voetbal. Van de Ven scoorde voor Tottenham Hotspur in de Premier League, terwijl Burger voor Stoke City in de Championship scoorde.

Van de Ven maakte zijn debuut voor Tottenham Hotspur in januari van dit jaar. Hij speelde een belangrijke rol in de overwinning van Spurs op Middlesbrough, waar hij zijn eerste doelpunt maakte. Van de Ven was duidelijk blij met zijn prestatie, waardoor hij zijn teamgenoten omhelsde en juichte.

Jeroen Burger maakte zijn debuut voor Stoke City in februari van dit jaar. Hij scoorde zijn eerste doelpunt in de wedstrijd tegen Nottingham Forest, waar hij de winnende goal maakte. Burger was duidelijk blij met zijn prestatie, waardoor hij zijn teamgenoten omhelsde en juichte.

Beide spelers hebben hun eerste doelpunt gemaakt in het Engelse voetbal, wat een geweldige prestatie is. Ze hebben bewezen dat ze klaar zijn voor het Engelse voetbal en dat ze een grote toevoeging zijn aan hun respectievelijke teams. We hopen dat ze hun goede prestaties kunnen voortzetten en dat ze nog veel meer doelpunten gaan maken.