Van de Ven geblesseerd na spectaculair duel tussen Tottenham en Chelsea

Van de Ven geblesseerd na spectaculair duel tussen Tottenham en Chelsea

Het was een spectaculair duel tussen Tottenham Hotspur en Chelsea, maar helaas heeft het een zware prijs gekost voor de Nederlandse speler van Tottenham, Steven van de Ven. Van de Ven raakte geblesseerd tijdens het duel en moest naar het ziekenhuis worden gebracht voor verdere medische behandeling.

Het duel tussen de twee Londense clubs was een ware thriller. Tottenham leidde met 2-1, maar Chelsea kwam terug in de wedstrijd en scoorde twee keer in de laatste minuut om de wedstrijd te winnen. Van de Ven speelde een belangrijke rol in het duel, maar helaas raakte hij geblesseerd in de laatste minuut.

De blessure van Van de Ven is een grote klap voor Tottenham, aangezien hij een belangrijke speler is voor de ploeg. Hij is een van de beste verdedigers van de club en zijn afwezigheid zal zeker gevoeld worden. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure is, maar het is duidelijk dat hij enige tijd uit de roulatie zal zijn.

De blessure van Van de Ven is een teleurstelling voor alle voetballiefhebbers, aangezien hij een van de beste Nederlandse spelers is. Hopelijk kan hij snel herstellen en weer op het veld verschijnen.