Van Breukelen stopt voor tweede maal als commissaris bij PSV

PSV heeft aangekondigd dat de voormalige doelman van de club, Stan van Breukelen, voor de tweede keer zal stoppen als commissaris bij de club. Van Breukelen was sinds 2017 commissaris bij PSV en was eerder ook al vanaf 2003 tot 2008 commissaris bij de club.

Van Breukelen begon zijn carrière bij PSV in 1978 als doelman en speelde tot 1988 voor de club. In die periode won hij onder andere twee keer de KNVB Beker, twee keer de UEFA Cup en eenmaal de Europacup I. Na zijn spelerscarrière bij PSV werd hij in 2003 commissaris bij de club. In 2008 besloot hij te stoppen als commissaris om zich te richten op andere zaken.

In 2017 kwam Van Breukelen terug bij PSV als commissaris. Hij was betrokken bij het aanstellen van Mark van Bommel als hoofdtrainer en was ook betrokken bij de verkoop van Hirving Lozano aan Napoli.

Van Breukelen heeft aangegeven dat hij wil stoppen als commissaris bij PSV om zich te richten op andere zaken. Hij wil meer tijd besteden aan zijn gezin en andere persoonlijke projecten. PSV heeft aangegeven dat ze Van Breukelen dankbaar zijn voor zijn inzet en betrokkenheid bij de club.