Van Bommel verlengt contract bij Royal Antwerp na primeur in Champions League: Eerste Belgische club in kwartfinale

Royal Antwerp heeft de primeur behaald om de eerste Belgische club te zijn die de kwartfinale van de Champions League heeft bereikt. Deze prestatie is mede te danken aan de coach Franky Van Bommel, die een contractverlenging heeft gekregen bij de club.

Van Bommel begon zijn carrière als speler bij PSV Eindhoven, waar hij meerdere prijzen won. Na zijn carrière als speler ging hij aan de slag als coach bij verschillende clubs, waaronder Royal Antwerp.

In 2020 werd Van Bommel aangesteld als hoofdcoach bij Royal Antwerp en begon hij meteen aan een ambitieus project. Hij wilde de club naar de Champions League brengen en dat is hem gelukt. Royal Antwerp wist de groepsfase te overleven en bereikte zelfs de kwartfinale, waarmee ze de eerste Belgische club werden die zo ver kwam in het toernooi.

Vanwege deze prestatie heeft Royal Antwerp besloten om Van Bommel’s contract te verlengen. Hiermee wil de club hem belonen voor zijn inzet en hem bedanken voor het bereiken van dit historische resultaat.

Van Bommel is blij met de verlenging van zijn contract en zegt dat hij blij is dat hij de club verder kan helpen om hun doelen te bereiken. Hij is vastbesloten om Royal Antwerp naar nog grotere hoogtes te brengen en wil proberen om meer successen te behalen in de Champions League.

Het is duidelijk dat Van Bommel een grote rol heeft gespeeld in het bereiken van dit historische resultaat. Zijn verlengde contract is een bevestiging van het vertrouwen dat Royal Antwerp in hem heeft en het is duidelijk dat hij de club verder kan helpen om hun doelen te bereiken.