Van Bommel streeft naar Europa League-kwalificatie met Antwerp

Van Bommel streeft naar Europa League-kwalificatie met Antwerp

John van Bommel is de nieuwe hoofdtrainer van Royal Antwerp FC. Hij heeft als doel om de club te helpen kwalificeren voor de Europa League. Van Bommel heeft een lange carrière als speler en trainer achter de rug en is zeer ervaren in het voetbal.

Van Bommel begon zijn carrière als speler bij FC Den Bosch en speelde vervolgens voor PSV, Barcelona, Bayern München en AC Milan. Als trainer was hij werkzaam bij onder andere PSV, Fenerbahçe en PEC Zwolle.

Van Bommel heeft een ambitieus plan voor Royal Antwerp FC. Hij wil de club helpen kwalificeren voor de Europa League. De club staat momenteel op de tweede plaats in de Belgische competitie en heeft een goede kans om een Europees ticket te bemachtigen.

Van Bommel is ervan overtuigd dat hij de club kan helpen om deze doelstelling te bereiken. Hij heeft al een aantal veranderingen doorgevoerd, waaronder het aanstellen van een nieuwe assistent-trainer en het versterken van de selectie met nieuwe spelers.

Van Bommel heeft al laten zien dat hij een gedreven en ambitieuze trainer is. Hij is vastbesloten om Royal Antwerp FC naar Europa te leiden en de club te helpen hun doelstelling te bereiken. Als hij slaagt, zal dit een grote stap voorwaarts betekenen voor de club.