Van Bommel: 'Dit was de slechtste wedstrijd sinds ik bij Antwerp ben' na zware nederlaag

Van Bommel: ‘Dit was de slechtste wedstrijd sinds ik bij Antwerp ben’ na zware nederlaag

tegen KV Mechelen

Na een zware nederlaag tegen KV Mechelen, met een eindstand van 5-1, heeft de trainer van Royal Antwerp FC, Franky Van Bommel, gezegd dat dit de slechtste wedstrijd was sinds hij bij de club is.

De wedstrijd begon goed voor Antwerp, met een doelpunt van Lior Refaelov in de eerste helft. Maar na de rust ging het helemaal mis. KV Mechelen scoorde vijf keer in de tweede helft en won zo de wedstrijd met 5-1.

Van Bommel was duidelijk teleurgesteld na de wedstrijd. Hij zei: “Dit was de slechtste wedstrijd sinds ik bij Antwerp ben. We speelden niet goed en verloren verdiend. We moeten eruit leren en beter worden.”

De spelers van Antwerp waren ook teleurgesteld. Refaelov zei: “We speelden niet goed en verdienden deze nederlaag. We moeten eruit leren en ons spel verbeteren.”

Het is duidelijk dat Antwerp veel werk te doen heeft om hun spel te verbeteren. Van Bommel heeft al aangekondigd dat er hard gewerkt zal worden om de prestaties te verbeteren. Alleen op die manier kan Antwerp weer aan de top komen.