Van Bommel bereikt volgende ronde Belgische beker, Weghorst met Hoffenheim uitgeschakeld

Van Bommel bereikt volgende ronde Belgische beker, Weghorst met Hoffenheim uitgeschakeld

Voetbalclub Van Bommel heeft de volgende ronde van de Belgische beker bereikt. De club uit Nederland versloeg de Belgische club KV Mechelen met 1-0. De winnende goal werd gescoord door speler Rens van Eijden in de tweede helft.

De Nederlandse spits Wout Weghorst had minder geluk. Zijn club Hoffenheim werd uitgeschakeld door de Duitse club Schalke 04 met 2-1. Weghorst scoorde de enige goal voor Hoffenheim, maar dat was niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

Van Bommel is nu door naar de volgende ronde van de Belgische beker. De club speelt tegen Club Brugge, dat momenteel op de tweede plaats staat in de Belgische competitie. Het zal een moeilijke wedstrijd worden voor Van Bommel, maar de club heeft al laten zien dat het in staat is om tegen sterke teams te spelen.

Weghorst en Hoffenheim hebben hun kampioenschapseizoen afgesloten met een teleurstellende uitschakeling in de beker. De spits heeft echter laten zien dat hij een belangrijke speler is voor de club en dat hij in staat is om belangrijke doelpunten te maken.

Van Bommel en Weghorst hebben beide laten zien dat ze in staat zijn om te presteren op het hoogste niveau. Hoewel Weghorst uitgeschakeld is in de beker, zal hij waarschijnlijk nog veel succesvolle wedstrijden spelen voor Hoffenheim. Van Bommel daarentegen zal proberen om zo ver mogelijk te komen in de Belgische beker.