Van Barneveld bedankt nieuwe pijlen voor goede WK-start: ‘Verwacht mooie dingen’

Raymond van Barneveld heeft zijn nieuwe pijlen bedankt voor een goede start van het WK Darts. De Nederlandse dartlegende won zijn eerste wedstrijd tegen de Amerikaan Darin Young met 4-2.

Van Barneveld begon het toernooi met een nieuwe set pijlen, die hij voorafgaand aan het toernooi had gekocht. “Ik ben heel blij met deze nieuwe pijlen”, zei hij na de wedstrijd. “Ze voelen goed aan en ik heb er veel vertrouwen in.”

De Nederlander was ook tevreden over zijn prestatie. “Ik heb een goede start gemaakt en ik ben blij dat ik deze wedstrijd heb gewonnen. Ik denk dat ik deze week nog meer mooie dingen kan laten zien.”

Van Barneveld is al jaren een van de beste darters ter wereld en hij is vastbesloten om dit jaar opnieuw een goed resultaat te behalen. “Ik ben hier om te winnen en ik ben vastbesloten om mijn beste spel te laten zien”, aldus Van Barneveld.

Het WK Darts is een van de grootste darttoernooien ter wereld en Van Barneveld is vastbesloten om er dit jaar bovenuit te steken. Met zijn nieuwe pijlen is hij klaar om de wereld te laten zien wat hij in zijn mars heeft.