Vaessen blijft bij zijn stijl na botsing: 'Anders word ik een minder goede keeper'

Vaessen blijft bij zijn stijl na botsing: ‘Anders word ik een minder goede keeper’

Vaessen, de doelman van het Nederlandse voetbalteam, heeft aangegeven dat hij bij zijn stijl blijft na een botsing met een tegenstander. “Ik ben een keeper die graag de bal uit de lucht vangt, dus als ik dat niet meer doe, word ik een minder goede keeper”, aldus Vaessen.

Vaessen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als keeper. Hij heeft meerdere keren in de Eredivisie gespeeld en is ook een vaste waarde in het Nederlandse elftal. Na een botsing met een tegenstander tijdens een wedstrijd tegen België, is hij er echter achter gekomen dat hij zijn stijl moet aanpassen.

Vaessen heeft aangegeven dat hij zijn stijl niet wil veranderen. “Ik ben een keeper die graag de bal uit de lucht vangt, dus als ik dat niet meer doe, word ik een minder goede keeper”, aldus Vaessen. Hij voegde daaraan toe dat hij zijn stijl zal aanpassen als hij moet, maar dat hij er niet van houdt om dingen te veranderen.

Vaessen is van mening dat hij zijn stijl moet behouden om een goede keeper te blijven. Hij is van plan om zijn techniek te verbeteren en zichzelf beter te maken, maar hij wil ook vasthouden aan zijn stijl. “Ik ben er van overtuigd dat als ik mijn stijl behoud, ik een betere keeper kan worden”, aldus Vaessen.

Vaessen is ervan overtuigd dat hij zijn stijl moet behouden om een goede keeper te blijven. Hij is van plan om zijn techniek te verbeteren en zichzelf beter te maken, maar hij wil ook vasthouden aan zijn stijl. Vaessen is ervan overtuigd dat als hij zijn stijl behoudt, hij een betere keeper kan worden.