Utrechtse buurt onder vuur na drie steekincidenten in een week, politie waarschuwt voor alertheid

De afgelopen week hebben er in de Utrechtse buurt drie steekincidenten plaatsgevonden, waardoor de politie waarschuwt voor alertheid. De politie heeft een onderzoek gestart naar de incidenten en is op zoek naar getuigen.

Het eerste incident vond plaats op dinsdagavond. Een man werd aangevallen door een groep van vier personen. Hij werd meerdere malen gestoken en raakte ernstig gewond. De politie heeft de verdachten nog niet gevonden.

Het tweede incident vond plaats op woensdagavond. Een vrouw werd aangevallen door een groep van drie personen. Ook zij werd meerdere malen gestoken en raakte ernstig gewond. De politie heeft de verdachten ook nog niet gevonden.

Het derde incident vond plaats op donderdagavond. Een man werd aangevallen door een groep van twee personen. Ook hij werd meerdere malen gestoken en raakte ernstig gewond. De politie heeft de verdachten ook nog niet gevonden.

De politie waarschuwt de bewoners van de Utrechtse buurt om alert te zijn en om geen onnodige risico’s te nemen. Ze vragen ook getuigen om contact op te nemen als ze iets gezien of gehoord hebben wat met deze incidenten te maken kan hebben.

De politie is bezig met het onderzoek naar de incidenten en hoopt dat ze snel de verdachten kunnen vinden. In de tussentijd vragen ze de bewoners om alert te blijven en om geen onnodige risico’s te nemen.