Universiteit Leiden sluit Haagse locatie vrijdag vanwege veiligheidsrisico

‘s

De Universiteit Leiden heeft vrijdag aangekondigd dat haar locatie in Den Haag voor onbepaalde tijd gesloten zal blijven vanwege veiligheidsrisico’s. De universiteit heeft deze beslissing genomen na een grondig onderzoek naar de veiligheid van de locatie.

De locatie in Den Haag was al eerder gesloten vanwege het coronavirus, maar de universiteit heeft nu besloten om de locatie voor onbepaalde tijd te sluiten. De universiteit heeft gezegd dat de beslissing is genomen om de veiligheid van studenten, personeel en bezoekers te waarborgen.

De universiteit heeft ook gezegd dat er geen gevaar is voor studenten, personeel of bezoekers die al op de locatie aanwezig zijn. Er zijn geen verdere details vrijgegeven over de veiligheidsrisico’s, maar de universiteit heeft gezegd dat er maatregelen worden genomen om de situatie te verbeteren.

De universiteit heeft ook aangekondigd dat studenten die normaal les volgen op de locatie in Den Haag hun lessen online kunnen volgen. Studenten kunnen ook contact opnemen met de universiteit als ze vragen hebben over hun lessen of andere zaken.

De universiteit heeft ook gezegd dat ze de situatie regelmatig zal monitoren en dat ze de locatie weer zal openen als het veilig is om dat te doen. In de tussentijd blijft de universiteit haar studenten en personeel informeren over de situatie.