UEFA geeft boete aan PSV voor gedrag van supporters in stadion Lens

De Europese voetbalbond UEFA heeft PSV een boete opgelegd vanwege het gedrag van hun supporters tijdens de wedstrijd tegen Sporting Lissabon in het stadion Stade de France in Lens. De supporters van PSV waren opvallend agressief en lieten ongepast gedrag zien, waaronder het gooien van voorwerpen naar het veld.

De UEFA heeft PSV een boete van €30.000 opgelegd voor het gedrag van hun supporters. De boete is bedoeld om andere clubs te waarschuwen dat dergelijk gedrag niet getolereerd wordt. PSV heeft de boete aanvaard en heeft aangegeven dat ze hun supporters zullen aanspreken op hun gedrag.

De UEFA heeft ook aangegeven dat ze niet zullen tolereren dat clubs hun supporters toestaan om ongepast gedrag te vertonen in stadions. Ze hebben aangegeven dat clubs verantwoordelijk zijn voor het gedrag van hun supporters en dat ze maatregelen moeten nemen om ervoor te zorgen dat dergelijk gedrag niet meer voorkomt.

PSV heeft aangegeven dat ze hun supporters zullen aanspreken op hun gedrag en dat ze maatregelen zullen nemen om ervoor te zorgen dat dergelijk gedrag niet meer voorkomt. Ze hebben ook aangegeven dat ze hun supporters zullen verzoeken om respectvol te zijn tegenover andere teams en hun supporters.

Het is belangrijk dat clubs hun supporters aanspreken op hun gedrag en maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat ongepast gedrag niet meer voorkomt. Als clubs dit niet doen, dan kan de UEFA hen verder bestraffen met boetes of andere maatregelen.