Twente haalt Van Bergen terug naar Eredivisie na acht jaar afwezigheid van Hatzidiakos bij AZ

Twente is erin geslaagd om de Griekse middenvelder Dimitris Van Bergen terug te halen naar de Eredivisie. Na acht jaar afwezigheid van Hatzidiakos bij AZ keert hij nu terug naar Twente.

Van Bergen begon zijn carrière bij Twente, waar hij in 2008 debuteerde in de Eredivisie. Hij speelde twee seizoenen voor Twente voordat hij in 2010 naar AZ verhuisde. Daar speelde hij acht jaar, waarin hij een belangrijke rol speelde in het team.

Na acht jaar bij AZ was het tijd voor Van Bergen om terug te keren naar Twente. Hij heeft een contract getekend voor twee jaar met Twente, waardoor hij de komende twee seizoenen deel uitmaakt van het team.

Van Bergen is een ervaren speler die veel kennis en ervaring heeft opgedaan tijdens zijn tijd bij AZ. Hij is een veelzijdige middenvelder die veel verschillende posities kan spelen. Zijn kracht ligt vooral in het verdedigen, maar hij is ook goed in het aanvallen.

Met de terugkeer van Van Bergen naar Twente is er een extra boost voor het team. Het is een ervaren speler die zijn waarde kan bewijzen op het veld en die de jonge spelers kan helpen om beter te worden.

Twente is blij dat Van Bergen terug is na acht jaar afwezigheid bij AZ. Het is een speler met veel ervaring en kennis die de ploeg kan helpen om beter te worden en om de Eredivisie te halen.