Tweede startbaan voor Istanboels vliegveld dat last heeft van vertragingen

Tweede startbaan voor Istanboels vliegveld dat last heeft van vertragingen

Het Istanboels vliegveld heeft de laatste tijd veel te maken gehad met vertragingen. De luchthaven heeft nu een tweede startbaan geopend om deze problemen op te lossen.

De tweede startbaan is een van de grootste investeringen die het vliegveld ooit heeft gedaan. Het is ongeveer 2,2 kilometer lang en heeft een breedte van 45 meter. Het is bedoeld om de drukte op de luchthaven te verminderen en de vertragingen te verminderen.

De tweede startbaan zal ook helpen bij het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen in de lucht. Het vliegveld heeft ook een nieuw systeem geïnstalleerd dat de luchtvervuiling in de omgeving zal verminderen.

De tweede startbaan zal ook helpen bij het verbeteren van de veiligheid op het vliegveld. Het vliegveld heeft nieuwe veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder het installeren van beveiligingscamera’s en het verbeteren van de beveiliging van de luchthaven.

Het Istanboels vliegveld is nu beter voorbereid op toekomstige drukte en vertragingen. Door de tweede startbaan te openen, zal het vliegveld in staat zijn om meer passagiers te verwerken en meer vluchten te laten vertrekken en aankomen. Dit zal helpen bij het verminderen van de drukte op het vliegveld en het verminderen van vertragingen.