Twee verdachten aangehouden voor moord op bekende Iraanse regisseur Mehrjui

In Iran is een schokkende moord gepleegd op de bekende regisseur, Mehrjui. De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met de moord.

Mehrjui was een van de meest invloedrijke regisseurs van Iran. Hij was bekend om zijn films die vaak grote maatschappelijke thema’s aansneden. Zijn films werden wereldwijd geprezen en hij won verschillende internationale prijzen.

De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met de moord op Mehrjui. De verdachten zijn een man en een vrouw. Ze worden ervan verdacht dat ze de regisseur hebben vermoord in zijn huis in Teheran. De politie heeft nog geen details vrijgegeven over de identiteit van de verdachten of hun motief voor de moord.

De moord op Mehrjui heeft veel mensen in Iran diep geschokt. Er is een grote golf van verontwaardiging over de moord en veel mensen hebben hun steun betuigd aan de familie van de regisseur. Er zijn ook veel mensen die de politie oproepen om de verdachten snel te veroordelen.

Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is en waarom Mehrjui is vermoord. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek en we hopen dat er snel meer informatie naar buiten komt.