Twee verdachten aangehouden voor dodelijke mishandeling van 71-jarige Rotterdammer

Twee verdachten aangehouden voor dodelijke mishandeling van 71-jarige Rotterdammer

Afgelopen donderdag is er een tragisch incident plaatsgevonden in Rotterdam. Twee verdachten zijn aangehouden voor de dodelijke mishandeling van een 71-jarige Rotterdammer.

De politie kreeg een melding dat er een man was aangevallen in de buurt van het centrum van Rotterdam. Toen de politie ter plaatse kwam, vonden ze de 71-jarige man bewusteloos aan. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas overleed hij later die avond aan zijn verwondingen.

De politie begon meteen met een onderzoek en kon twee verdachten aanhouden. De verdachten zijn een man van 24 jaar en een vrouw van 23 jaar. Ze zijn beiden opgepakt voor verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling van de 71-jarige man.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over wat er precies is gebeurd, maar ze gaan ervan uit dat de twee verdachten betrokken waren bij de mishandeling. De politie heeft ook nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de slachtoffer of de verdachten.

Het is een tragisch incident dat heeft geleid tot de dood van een 71-jarige Rotterdammer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en heeft twee verdachten aangehouden. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over wat er precies is gebeurd, maar ze gaan ervan uit dat de twee verdachten betrokken waren bij de mishandeling.