Twee tieners gearresteerd na schietpartij in trein bij Rotterdam CS station

Afgelopen zaterdag is er een schietpartij geweest bij het Rotterdam CS station. Twee tieners zijn gearresteerd in verband met de schietpartij.

Volgens de politie is er rond 21:00 uur een schietpartij geweest in een trein die op het station stond. Er zijn geen gewonden gevallen, maar er is wel materiƫle schade aangericht.

De twee tieners, een 15-jarige jongen en een 16-jarige jongen, zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Ze zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de schietpartij en heeft nog geen verdere informatie vrijgegeven. Er wordt verwacht dat er meer informatie beschikbaar komt over de identiteit van de twee tieners en hun betrokkenheid bij de schietpartij.

Het Rotterdam CS station is een drukke locatie met veel reizigers. De politie roept mensen op om voorzichtig te zijn en alert te blijven als ze door het station reizen. Ze vragen ook om informatie te delen als iemand iets verdachts ziet.