Twee Politieagenten Gewond Geraakt bij Schoten en Explosie bij Turkse Parlementsgebouw

Twee politieagenten zijn gewond geraakt bij schoten en een explosie bij het Turkse parlementsgebouw in Ankara. Het incident vond plaats op maandagavond, toen een auto met twee personen voor het gebouw stopte.

De twee personen in de auto begonnen te schieten op de politieagenten. Er volgde een explosie, waarbij de twee politieagenten gewond raakten. De twee personen in de auto vluchtten daarna weg.

Volgens de Turkse autoriteiten was het incident een aanslag. Er is een onderzoek gestart naar de achtergrond van de twee personen in de auto. Er is nog geen verdachte gearresteerd.

Het Turkse parlementsgebouw is een belangrijk symbool van de Turkse democratie. Het incident heeft veel mensen in Turkije geschokt. Er is veel verontwaardiging over de aanslag.

De Turkse premier Binali Yildirim heeft laten weten dat de aanslag een poging is om de Turkse democratie te ondermijnen. Hij heeft ook gezegd dat de aanslag niet zal worden toegestaan en dat de daders worden gestraft.

Het incident is een herinnering aan de vele aanslagen die Turkije heeft meegemaakt in de afgelopen jaren. De autoriteiten zullen hard optreden tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor de aanslag.