Twee personen gearresteerd na dodelijke steekpartij in Enschede door politie.

De politie in Enschede heeft twee personen gearresteerd na een dodelijke steekpartij. De incident vond plaats in de buurt van de Oude Markt in het centrum van de stad.

Volgens de politie waren er twee mannen betrokken bij de steekpartij. Een van hen raakte ernstig gewond en is later overleden aan zijn verwondingen. De tweede man is gearresteerd door de politie.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de steekpartij. Ze hebben bevestigd dat de twee mannen elkaar kenden, maar het is nog onduidelijk wat de aanleiding was voor de steekpartij.

De politie heeft ook bevestigd dat er geen andere personen betrokken waren bij de steekpartij. Er is geen gevaar voor de omgeving, maar de politie blijft de situatie monitoren.

De twee personen die zijn gearresteerd, zijn inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij.

Het is een tragisch incident dat heeft geleid tot de dood van een persoon. De politie blijft onderzoek doen naar de oorzaak van de steekpartij en zal verdere updates geven als er meer informatie beschikbaar is.